Уроки доброти

3 грудня, відповідно до наказу Департаменту освіти і науки, в усіх вікових групах Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 було проведено «Уроки доброти» « Дивіться на нас ,як на рівних» до Міжнародного дня інвалідів в Україні. Ми відвідали такий урок у 3-му класі: діти познайомилися з людьми різних національностей, дізнавалися про значення слова «доброта», виховували почуття доброти, поваги, терпіння.

Учні виступали з віршами про права дітей, про рівність між усіма дітьми, не залежно від їх фізичного стану, кольору шкіри та мови, якою вони говорять. Завершуюючи захід, учитель продемонструвала фільм Тофіка Шахвердиєва «Про любов», а по завершенні, разом з дітьми, обговорили його зміст. Учні дізналися, що на світі живуть діти з особливими потребами, але вони такі самі як і здорові діти : вони працюють за комп’ютером, дивляться мультфільми та граються іграшками.

/Files/images/noviy/DSCN2607.JPG/Files/images/noviy/DSCN2599.JPG/Files/images/noviy/DSCN2598.JPG/Files/images/noviy/DSCN2588.JPG/Files/images/noviy/DSCN2587.JPG/Files/images/noviy/DSCN2586.JPG/Files/images/noviy/DSCN2585.JPG/Files/images/noviy/DSCN2583.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 456