Ми – дорослі, знаємо, що правильне харчування, збалансований і різноманітний раціон, правильна кулінарна обробка продуктів і дотримання санітарних норм при приготуванні їжі є важливими чинниками для людей різного віку. Але коли мова заходить про харчування школярів, необхідно також враховувати особливості, властиві саме цьому віку.

З метою створення умов, сприяючих зміцненню здоров’я, формуванню навиків правильного харчування, пошуку нових форм обслуговування дітей, збільшення обхвату учнів гарячим харчуванням у Лохвицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 були розроблені основні завдання, які висвітлювали наступні питання:

  • забезпечення безкоштовним і пільговим харчуванням учнів школи;
  • створення сприятливих умов для організації раціонального харчування;
  • зміцнення і модернізацію матеріальної бази приміщень харчоблоку школи;
  • підвищення культури харчування;
  • забезпечення санітарно-гігієнічної безпеки харчування;
  • проведення систематичної роз’яснювальної роботи серед батьків і учнів про необхідність гарячого харчування.
Кiлькiсть переглядiв: 4661

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.