Урок мужності

Напередодні відзначення Дня Збройних Сил України, в нашій школі пройшов урок мужності. Він відбувся за участі представників ІІ відділу Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки: старшого офіцера відділення рекрутингу та комплектування лейтенанта Ляша Романа Григоровича та старшого інструктора відділення рекрутингу та комплектування старшого сержанта Кіріченка Олега Юрійовича.

Цей захід був про сильних, відважних, хоробрих, стійких та сміливих чоловіків, хлопців, жінок та дівчат – усіх, хто стоїть на сторожі нашої Батьківщини, про тих, хто дає вiдсiч російській агресії, боронить територіальну цільність нашої держави та зробив особистий внесок у захист незалежності України.

Також старшокласникам була доведена інформація про військові навчальні заклади, умови прийому на навчання, а також переваги здобуття вищої військової освіти.

Під час зустрічі учнів було ознайомлено з правилами поводження зі зброєю, доведено основні тактико-технічні характеристики стрілецької зброї та продемонстровано індивідуальні засоби захисту.

/Files/photogallery/IMG_20231201_132818.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 14