Фестиваль партнерства "Освітній хакатон 2022"

Засади педагогіки партнерства без перебільшення є основоположними для взаємин батьків та вчителя. Адже саме поведінка дорослих, їхні слова та вчинки є для дітей прикладом для наслідування.

Створення освітнього середовища, яке засноване на принципах педагогіки партнерства, – справа не надто складна. Але вона потребує чіткої та цілеспрямованої взаємодії всіх учасників освітнього процесу, а також усвідомлення ними важливості досягнення спільної мети.

Наш навчальний заклад уже 4 роки із 2018 року реалізовує соціальний проєкт «Партнерство заради майбутнього», метою якого є соціальне партнерство на основі довірливих стосунків та ефективної комунікації задля досягнення спільної мети у навчанні та вихованні здобувачів освіти.

Завдяки такому підходу батьки повною мірою включаються до освітнього процесу. Це дозволяє визначати спільне бачення траєкторії розвитку дитини, чітко усвідомити права та обов’язки одне одного, мінімізувати загрозу виникнення непорозумінь.

В рамках даного проєкту у 2022-2023 році у форматі змішаного навчання у закладі освіти було започатковано нову форму партнерської взаємодії – «Фестиваль партнерства «Освітній хактон-2022». Робота над його реалізацією розпочалася у листопаді і проходила у 7 етапів.

· Етап безпеки.

· Етап комунікації.

· Етап взаємодії.

· Онлайн-міст із випускниками попередніх років.

· Воркшоп «Місця, які я обов’язково відвідаю в Україні після перемоги».

· Заняття-тренінг «Добрі манери складаються з великих жертв».

· Конференція громадськості «Долоні доброти».

/Files/photogallery/Pedagogika-partnerstva-osvityany-rozrobyly-dokument-pro-spivpratsyu-v-shkoli-e1553008307671.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 47