Будьмо толерантними! Ранкова зустріч у 3 класі

Щороку 16 листопада світ святкує Міжнародний день толерантності (International Dayfor Tolerance). Саме цього дня 1995 року на 28-й Генеральній конференції ЮНЕСКО було одностайно прийнято Декларацію принципів толерантності, в якій зазначено: «Толерантність - означає повагу, сприйняття та розуміння різних культур нашого світу, форм самовираження та самовиявлення людської особистості. Формуванню толерантності сприяють знання, відкритість, спілкування та свобода думки, совісті і переконань. Толерантність – це те, що уможливлює досягнення миру, сприяє переходу від культури війни до культури миру».

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей в 3 класі нашої школи 16 листопада пройшла онлайн-ранкова зустріч « Будьмо толерантними».Третьокласники визначали риси толерантної людини, намагалися розгадати емоційний стан один одного, виконали вправи «Чим ми схожі», «Що таке толерантність?», «Як проявляти толерантність», створили асоціативний ряд та «Квітку толерантності».

Толерантності потрібно вчитися і можна навчитися. Толерантність не є вродженою рисою характеру, її потрібно виховувати в себе з дитинства. Ми вчимося толерантності, щоб врятувати світ.

Ранкова зустріч пройшла активно, весело, творчо та толерантно!

Класний керівник - Т. І. Пономаренко

/Files/images/изображение_viber_2022-11-16_09-53-43.jpg

/Files/images/изображение_viber_2022-11-16_09-53-44.jpg1.jpg

/Files/images/изображение_viber_2022-11-16_09-53-44.jpg2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 64