Відчуття щастя і романтики!

/Files/images/IMG_7147.JPG

14 лютого -День Святого Валентина– день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. Це свято досить популярне серед молоді.

Існує кілька легенд стосовно цього дня, але всі вони поєднані однією думкою – справжнє кохання вище всіх земних перешкод.

У цей день прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей.

/Files/images/IMG_7144.JPG

У школі у цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Цілий день працювала «Пошта Валентина», завдяки якій усі бажаючі могли виразити свою симпатію валентинкою. 2 чарівних Янголятка привітали адміністрацію нашої школи,вчителів, учнів зі святом добра та любові даруючи їм частинку учнівського серця та теплоту душі.

/Files/images/IMG_7141.JPG

Підготовлений тематичний випуск «музичної платформи» радував усіх протягом дня музикою про кохання і дарував чудовий настрій. Крім того, це свято не проминуло і завітало до кожного куточка класу, де були створені зони для привітання та селфі.

/Files/images/IMG_7146.JPG

Веселі забави, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

/Files/images/IMG_7152.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 507