Партнерство – заради дитини.

Весна починається з чудового свята краси, ніжності і тепла – 8 Березня. День Восьмого березня – це той особливий день,коли всюди відчувається присутність весняного тепла і щирої радості. В цей день прийнято вітати прекрасну половину нашої шкільної країни: дівчаток і всіх жінок.

Нашу, Лохвицьку ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – це свято також не оминуло стороною.

/Files/images/IMG_20200306_100306.jpg 6 березня 2020 року, у переддень свята, у нашій школі відбувся день батьківського (чоловічого) самоврядування. Коли вчителі і батьки, дідусі помінялися місцями – стали викладачами.

Не менш приємним подарунком для учнів 4 класу та класного керівника Пономаренко Таміли Іванівни був цей день. Коли уроки проводили дідусі і тато учнів.

/Files/images/IMG_20200306_110624.jpg

Так, дідусь Омельченко Евеліни, Павлик Іван Іванович, в цікавій формі розповів про те,що робить людину людиною.

Дідусь Шпитяка Богдана, Василь Миколайович, в ігровій формі провів урок математики. Діти з великим захопленням розв’язували цікавинки на уроці.

А тато Даниїла Юхна, Олександр Васильович, з задоволенням провів «Веселі старти» для учнів.

/Files/images/IMG_8876.JPG

Всі учні і класний керівник вдячні Павлику І.І., Шпитяку В. М. і Юхну О.В. за змістовні, цікаві уроки. Це були неперевершені уроки доброти, життєвої мудрості, досвіду, єдності і взаєморозуміння.

/Files/images/IMG_8880.JPG

Жіноче свято подарувало кожній жінці і дівчинці іскорку тепла,любові та поваги. Тож вмійте дивувати жінок, бережіть їх і даруйте їм радість та позитивні емоції не лише 8 Березня, а й щодня. Зі святом любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя вам, ніжності, кохання!

Пономаренко Т.І.- класний керівник 4 класу.

/Files/images/IMG_8882.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 330