Екологічні ініціативи в дії!

Головною причиною усіх негараздів природи була і є людина. Не усвідомлюючи свого місця у навколишньому природному середовищі, вона шкодить насамперед собі та позбавляє можливості існування майбутніх поколінь.

/Files/images/IMG_8887.JPG

На сьогодні перед учителями НУШ постає першочергове завдання екологічної освіти – формування екологічних компетентностей у підростаючого покоління як запоруки збереження навколишнього природного середовища.

Щоб забезпечити ефективне формування екологічної компетентності в учнів нашої школи в рамках розвитку екологічних ініціатив у закладах загальної середньої освіти, реалізовуючи соціальний проєкт «Партнерство заради майбутнього», батьки , вчителі, постійний партнер, керівник екологічної агітбригади Каблучка С.І. та учні вирішили на території школи створити альпійську гірку. Тому що саме ситуативна діяльність в соціальному та природному оточенні, за якої учні здобувають екологічні знання, навички, досвід і цінності - актуалізуються в умінні приймати рішення, виконувати відповідні дії, нести відповідальність за прийняті рішення, усвідомлюючи їх наслідки для довкілля

/Files/images/IMG_8894.JPG

/Files/images/IMG_8906.JPG

«Триєдиний союз» активно долучився до її облаштування. Усі працювали старанно,наполегливо, із самовіддачею. Діти і батьки разом з учителями радилися один з одним, разом садили кущі та трав’янисті рослини, завозили камінь та створювали штучні яруси.

/Files/images/IMG_8898.JPG

Співпраця принесла всім задоволення, поєднала ініціативу й досвід, дозволила усім учасникам застосувати свої екологічні знання й досвід, керуючись пріоритетністю екологічних цінностей.

Перші кроки нам вдалися!

ЗДНВР Колєнова О.І.

/Files/images/IMG_8918.JPG

/Files/images/IMG_8909.JPG

/Files/images/IMG_8924.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 377