Первоцвіти нашого краю, Полтавщини

З настанням весни нашу землю вкривають чарівні первоцвіти. Вони милують око, заворожують своєю красою і захоплюють своєю мужністю, силою і прагненням до життя, з'являючись з-під снігового покриву, коли в повітрі ще морозно, інколи навіть пролітає сніг.

Ці тендітні квіточки притягують до себе, їх магнетично хочеться доторкнутися і довго-довго тримати, щоб зігріти, ніби малечу від хоолоду. Саме таке бажання і захоплення людини первоцвітами призвело до того, що всі вони занесені до Червоної книги України.

З метою формування екологічної культури особистості, суб’єктного ставлення до природи рідного краю, національної свідомості, любові та бережливого ставлення до природи рідного краю, усвідомлення того, що дії із збереження природи сьогодні матимуть результати в майбутньому, учні 2 класу взяли участь у проєкті "Первоцвіти нашого краю, Полтавщини". В ході проєкту учні ознайомилися з первоцвітами Полтавщини, знайшли і оформили пізнавальну інформацію-довідку, фото про кожну квіточку, дехто виготовив разом з батьками тематичний лепбук, міні-журнал, опис тощо. А також дійшли висновку, що берегти, шанобливо ставитися до природи - одне з головних завдань кожного, навіть таких маленьких громадян нашого краю, як ми - другокласники!

кл. керівник 2 класу Шовко А.В.

/Files/images/изображение_viber_2021-03-23_19-45-18.jpg

/Files/images/изображение_viber_2021-03-23_19-45-18.jpg_2.jpg

/Files/images/изображение_viber_2021-03-23_19-45-27.jpg_3.jpg

/Files/images/изображение_viber_2021-03-23_19-45-42.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 63